Læs om den spændende udvikling i Vesthimmerland

Seneste nyt

30-06-2023

I Vesthimmerlands Kommune går vi nye veje for at fastholde og tiltrække SOSU-medarbejdere i ældreplejen

Det skal ske ved at deltage i et nyt EU-projekt over de næste tre år. Hvis serviceniveauet skal opretholdes, og kommunen fortsat skal levere kernevelfærd, kræver det, at der arbejdes innovativt for, at den fornødne arbejdskraft er til rådighed med de rette kompetencer.

Læs mere her 

12-06-2023

Åbne arme og tillid skaber samarbejde og udvikling i HimmerLand

I naturskønne omgivelser ved Gatten ligger HimmerLand, som er en virksomhed i konstant udvikling. For at styrke denne udvikling benytter de praktikanter fra mange forskellige uddannelser, som kan være med til at bidrage med ny viden og nye perspektiver.

Læs mere her 

12-04-2023

Individuelle forløb og en håndholdt indsats har været vejen til succes for lokale virksomheder i Go Vest-projektet

Efter tre år er det lokalt forankret EU-rekrutteringsprojektet, Go Vest, nået til vejs ende, og projektet, det er kommet godt i mål. Vi har samlet alle de gode erfaringer, virksomhedsportrætter mm. i et katalog, som helt klart er et kig værd – god læselyst.

Læs mere her 

31-03-2023

Gamle, garvede øjne og friske, unge øjne skaber udvikling

Det regionale projekt, Vækst via Viden 2.0, har til formål at tiltrække højtud-dannet og kvalificeret arbejdskraft for at fremtidssikre og udvikle de nordjy-ske virksomheder. Én af de vesthimmerlandske virksomheder, der ser værdi i at tiltrække kvalificeret arbejdskraft for at sikre deres udvikling, er metalvirk-somheden TRECO, der har hovedsæde i Aalestrup.

Læs mere her 

22-03-2023

Vesthimmerland melder helt klar til årets Karrieremesse i Gigantium

Vi har i år gjort en særlig indsats for at have en masse spændende og attraktive stillinger, studiejobs og praktikpladser med på vores stand. 

Læs mere her 

15-03-2023

Tre i én: Studentermedhjælper, praktikant og specialesamarbejde

Tilbage i 2021 startede aalborgenseren, Kathrine Nielsen, som studentermedhjælper i Vesthimmerlands Kommune, da hun blev ansat i stillingen som kommunikationsmedarbejder ved Jobcenteret.....

Læs mere her 

07-03-2023

Danskundervisning og en åben arbejdsgiver: Sådan faldt Adrian fra Rumænien til hos Torben fra Farsø

Hvis ledige, højtuddannede udlændinge skal rekrutteres til virksomheder, skal sproget være på plads, og virksomheden gearet til udenlandsk arbejdskraft. Det viser et vellykket EU-projekt i Himmerland.

Læs mere her 

09-02-2023

Drejer Designcenter oplevede i høj grad værdien af at have en praktikant

I foråret 2022 havde Drejer Designcenter, i Aars, en praktikant fra UCN i studiepraktik. Det var en helt ny oplevelse for virksomheden, men en oplevelse, der viste sig at være spændende og lærerig – og noget som de bestemt ikke udelukker at prøve kræfter med igen.

Læs mere her

 

02-02-2023

Praktikant i en udviklingsafdeling, der udvikler forandring

Ja tak, til praktikanter, studentermedhjælpere og projektsamarbejder. Charlotte Hyldig har været praktikant i Udviklingsafdelingen i Vesthimmerlands Kommune siden august 2022....

Læs mere her 

25-01-2023

Højtuddannet viden skal være med til at fremtidssikre vesthimmerlandsk virksomhed

Hos maskinfabrikken Fransgård har det givet nye muligheder og perspektiver at have en studiepraktikant. Så meget, at praktikanten, Nikolai, efter endt studie er blevet fastansat i en fuldtidsstilling hos maskinfabrikken.

Læs mere her 

06-01-2023

Vesthimmerlands øgede fokus på grøn omstilling tiltrækker internationale kandidater

Væksten i erhvervslivet samt det øgede fokus på den grønne omstilling giver udfordringer i forhold til at tiltrække den rette nødvendige kvalificeret arbejdskraft til Vesthimmerland...

Læs mere her 

11-10-2022

Innovation der kan mærkes

Dantank har gennem deres deltagelse i erhvervsprojektet NordVest Smart Production igangsat flere nye spændende tiltag og projekter til stor gavn for deres udvikling og vækst.

Læs mere her 

13-09-2022

Ekspertviden der rykker

Den innovative Løgstør-virksomhed Nowas A/S har gennem erhvervsprojektet NordVest Smart Production fået en helt ny tilgang til udviklingsprocesser og konkrete værktøjer de gør brug af i deres egenproduktion.

Læs mere her 

07-09-2022

Grøn omstilling kræver de rette kompetencer

Det vesthimmerlandske erhvervsliv er i vækst og kompetenceforsyningen er derfor afgørende. Ved at introducere internationale kandidater understøttes den enkelte virksomheds udvikling og konkurrenceevne. Dette har virksomheden Outline Vinduer A/S i Farsø gjort ved at ansætte flere internationale kandidater. For nyligt har virksomheden budt endnu en kandidat, den lettiske Indra Pētersone, velkommen.

Læs mere her 

25-08-2022

En sidste Smart Talk

Lokale virksomheder fra Vesthimmerland, Thy, Mariagerfjord og Jammerbugts kommuner var samlet til den sidste såkaldte SmartTalk i erhvervsprojektet, NordVest Smart Production. Stedet var Aalborgs Universitets SmartLab, hvor de foruden vidensdeling fik inspiration til fremtidens digitale produktion.

Læs mere her 

15-08-2022

Digitaliseringsprojekt har været vejen til øget vækst hos lokale SMV'er

Nyt virksomhedskatalog på gaden! Efter fem år, hvor den digitale transformation for alvor er blevet sat på dagsordenen, takker erhvervsprojektet NordVest Smart Production af for denne gang.

læs mere her

27-06-2022

Oplevelsesrig eftermiddag med virtual reality på lokalt plejecenter

I torsdags var sundhedspersonale fra lokale plejecentre samlet på Bøgely i Løgstør til en oplevelsesrig eftermiddag, hvor de fik mulighed for at afprøve virtual reality, en teknologi der i stigende grad bliver anvendt inden for sundheds- og ældreområdet.

Læs mere her 

09-06-2022

Grøn milliard-investering på vej i Vesthimmerland

Virksomheden BioCirc vil opføre to cirkulære bioøkonomiske klynger i Vesthimmerland, der vil skabe over 150 grønne arbejdspladser, investeringer for milliarder i lokalområdet og gøre Vesthimmerland førende i den grønne omstilling.

Læs artiklen her 

25-05-2022

Flot punktum sat for lokalt forankret millionprojekt

Tirsdag den 17. maj blev der sat et flot punktum for millionprojektet NordVest Smart Production, som siden 2017 har arbejdet med opsøgende innovation og understøttet de lokale virksomheder i Vesthimmerlands og Jammerbugt Kommuner..

Læs mere her 

29-04-2022

Stort potentiale for innovation på lokale plejecentre

Det EU-finansierede sundheds- og innovationsprojekt 'InnoPanTec' har nu været i gang i nogle måneder, hvor samarbejdet og vidensdelingen har kørt på højtryk.

Læs mere her 

01-04-2022

Studerende blev klogere på jobmulighederne i Vesthimmerland

I slutningen af marts deltog Vesthimmerlands Kommune sammen med Erhverv Væktshimmerland igen på Karrieremessen afholdt af AAU. Formålet var at fortælle højtuddannede studerende og dimittender, hvordan deres viden og kompetencer kan bruges i Vesthimmerlands Kommune og det lokale erhvervsliv.

Læs mere her 

31-03-2022

Lokale plejecentre bidrager til ny anvendt forskning

Gennem de sidste uger har vidensinstitutionen Professionshøjskolen UCN foretaget dataindsamling på plejecentrene Bøgely og Solvang i Vesthimmerlands Kommune og på plejecentrene Fässbergs og Brogårdens i Mölndals Kommune, hvor de har fulgt medarbejdere i deres daglige arbejdsdag.

 

Læs mere her

 
21-03-2022

International virksomhed i Farsø rekrutterer Go Vest-kandidater

Den internationale Farsø-virksomhed Versalift A/S er i markant vækst og udvider både i produktionskapacitet og med nye medarbejdere. Som resultat af den hurtige vækst er der skabt 50 nye lokale arbejdspladser.

Læs artiklen her 

 
14-03-2022

Lokale virksomheder blev klogere på deres digitale modenhed gennem gamification

En række af lokale byggevirksomheder fra Vesthimmerland og Jammerbugt Kommuner var samlet til en dag i digitaliseringens tegn, hvor de fik mulighed for at stå i ’mesterlære’. 

Læs mere her 

 
21-02-2022

Vi løser fælles udfordringer på tværs af landegrænser

Sådan lød mantraet på sidste uges partnermøde i EU Interreg-projektet InnoPanTec, hvor projektpartnerne Vesthimmerlands Kommune, den svenske Kommune Mölndal og Professionshøjskolen UCN var samlet.

Lær mere her 

27-01-2022

Fortæl os om din holdning til den lokale erhvervsvenlighed

Din mening er vigtig for os. Fortæl os om dine oplevelser, så vi sammen kan videreudvikle den lokale service.

Læs mere her 

20-01-2022

Innovationsprojekt tager kampen op mod corona på lokale plejecentre i Vesthimmerland

I 2022 ser Vesthimmerlands Kommune frem mod endnu et år i innovationens tegn, hvor vi fra start januar er gået ind i et nyt EU-finansieret projekt. Projektet, ved navn InnoPanTec, sætter forskning og innovation på lokale plejecentre i højsædet.

 Læs mere her 

01-02-2022

Lad os repræsentere jeres virksomhed på dette års karrieremesse

Vi vil gerne give jer en unik mulighed for at skabe synlighed omkring jeres virksomhed på dette års karrieremesse d. 23. marts 2022 i Gigantium Aalborg.

Læs mere her 

19-01-2022

Innovationsvirksomhed i vækst rekrutterer internationale talenter

Farsø-virksomheden Thorsen-Teknik har gennem Go Vest-projektet ansat to internationale højtkvalificerede kandidater – og virksomhedens direktør Torben Thorsen er godt tilfreds

Læs mere her

07-12-2021

NordVest Smart Production var med i opløbet til at vinde prestigefuld EU-pris

Torsdag aften blev vinderen af Europa-Kommissionens RegioStars Awards 2021 fundet, hvor NordVest Smart Production var én blandt fem i opløbet til at vinde en prestigefuld pris.

Læs mere her 

25-11-2021

Lokale virksomheder med på digitaliseringsbølgen gennem intelligente datadrevne produktionsanlæg

Erhvervsprojektet NordVest Smart Production inviterede i tirsdags lokale virksomheder til Smart Talk for at fortælle om de konkurrencemæssige fordele ved intelligente produktionsanlæg.

 Læs mere her 

22-11-2021

Aars Boligforening opfører 138 nye boliger i Vesthimmerland

Boliger fra Aars Boligforening skyder lige nu op over hele Vesthimmerland. Både i de større og mindre vesthimmerlandske byer kommer der nye almene boliger, men også de eksisterende byggerier får et løft.

Læs mere her

19-11-2021

Entreprenørvirksomheden HME har fart på

Hos HME i Hornum er der fart på byggerierne, og entreprenørvirksomheden er, ved siden af en række mindre projekter, lige nu i gang med at renovere ca.  290 almene boliger i Aalborg. 

Læs mere her 

18-11-2021

Logstor samarbejder med fremtidens innovative tænkere – over hundrede studerende samlet på Innovations Camp

Et samarbejde mellem den vesthimmerlandske virksomhed Logstor A/S og internationale studerende har bragt nye innovative tanker og idéer på banen i forhold til bæredygtig erhvervs- og konceptudvikling – og Løgstørvirksomheden er godt tilfreds.

Læs artiklen her 

11-11-2021

GPV Electronics fastholder solid vækst i 2021

GPV Electronics i Aars udgør en væsentlig del af GPV’s globale produktionsplatform, og det er glædeligt, at det trods coronakrisen og en generel usikker situation er muligt at øge medarbejderstaben.

Læs mere her 

09-11-2021

Iværksættervirksomhed ser mod nye markeder og rekrutterer international kandidat

Aars i Vesthimmerland har fået en ny iværksættervirksomhed, UniqueBeds, der på kun et år har oplevet stor vækst. Nu ser virksomheden mod nye højder og har ansat en international kandidat gennem rekrutteringsprojektet Go Vest. 

Læs artiklen her 

08-11-2021

Højtuddannet arbejdskraft skaber vækst og øget produktivitet i virksomheder

I Vækst via Viden 2.0, der arbejder for at tiltrække højtuddannet arbejdskraft til de nordjyske kommuner, er det en prioritet at skabe møde og dialog mellem virksomheder og højtuddannede. Her er job- og karrieremesser en god mulighed...

Læs mere her

28-10-2021

HMC Byg & Anlæg oplever lige nu den største ordrebeholdning i virksomhedens historie

På trods af corona er der gang i byggerierne hos HMC Byg & Anlæg fra Løgstør, der er vokset støt igennem de sidste godt 30 år.

Læs mere her 

27-10-2021

NordVest Smart Production er nomineret til en fornem EU-pris

NordVest Smart Production er nomineret til en fornem EU-pris. Vis din støtte - gå ind og stem på et lokalt forankret projekt.

Læs mere her

25-10-2021

2021 bliver et rekord år for PH Spaanteknik, der har øget deres omsætning med 20 % det sidste halve år

Omsætningen hos Aalestrupvirksomheden er lige nu højere end nogensinde før, og derfor har PH Spaanteknik igangsat endnu en udvidelse af virksomheden på 600 m2.

Læs mere her 

21-10-2021

MAT Dania forventer at vækste med 10-20 % i 2022

Hos MAT Dania i Aars er der i 2021 sket en vækststigning på 30-40 % - en stigning, der fortsætter ind i fremtiden. Derfor får virksomheden brug for flere medarbejdere i den kommende tid.

Læs mere her 

18-10-2021

Fra 1.000 lifte på 3 år til 1.000 lifte på ét år

Salget er i markant vækst hos Versalift. I januar 2021 fejrede liftvirksomhedens europæiske hovedsæde i Farsø, at de havde produceret 1.000 lifte over 3 år. Ved udgangen af 2021 når Versalift samme milepæl – det på blot 1 år.

Læs mere her 

14-10-2021

Jeld-Wen har den højeste omsætning i virksomhedens historie

Døre- og vinduesproducenten i Løgstør vækster sammen med antallet af boligbyggerier og renoveringer. Der er gang i væksten og udvidelserne nationalt og globalt, hvor der bl.a. gøres en stor indsats for at få gang i økonomien igen efter coronakrisen. Det smitter positivt af på Jeld-Wen i Løgstør. 

Læs mere her 

13-10-2021

Rekrutteringsprojekt tager hånd om efterspørgsel på kvalificeret arbejdskraft

Mange danske virksomheder mangler i dag kompetencer og oplever, at det kan være vanskeligt at rekruttere den rette kvalificerede arbejdskraft. Kommunen har derfor igangsat det EU-finansierede projekt, Go Vest, som skal sikre et øget udbud af kompetencer og et match mellem virksomhed og den rette kandidat.

Læs artiklen her 

11-10-2021

Outline Vinduer har ansat 45 nye medarbejdere i 2021

Hos Outline Vinduer har de i 2021 ansat ca. 45 nye medarbejdere og udvidet deres fabrik med 1.000 m2, for at kunne følge med på de mange ordre. På grund af den stigende efterspørgsel, har Farsø virksomheden måtte udvide deres fabrik med 1.000 m2 – en udvidelse, der er investeret mellem 6-7 millioner kroner i. 

Læs artiklen her 

04-10-2021

TRECO har ansat 80 nye medarbejdere i 2021 – og de får brug for flere i fremtiden

Hos TRECO er der i den grad gang i væksten. Aalestrupvirksomheden tæller nu 200 ansatte, hvoraf 80 af dem er kommet til i 2021. I det kommende år forventer virksomheden, at omsætningen stiger med 75 % - og så får de brug for endnu mere arbejdskraft.

Læs mere her 

01-10-2021

Ledelsesdag sætter fokus på lokale virksomheders digitale udvikling

Den digitale transformation kan være udfordrende for mange virksomheders ledelse. Derfor havde erhvervsprojektet Strategisk fokus på Digital Transformation i torsdags inviteret til ledelsesdag for virksomheder og organisationer, som enten har eller fremadrettet ønsker at igangsætte digitaliseringsprocesser.

Se video her 

28-09-2021

Fornem EU-pris kan ende i Nordjylland

Det Nordjyske erhvervsfremmeprojekt NordVest Smart Production har knækket koden til at skabe innovation og udvikling i små- og mellemstore virksomheder, når det gælder digital transformation. Nu er projektet indstillet til fornem EU-pris.

Læs mere her 

27-09-2021

NOWAS medarbejderstab er fordoblet siden 2017

Som en af landets førende virksomheder inden for engrossalg af rengøringsprodukter, har NOWAS i Løgstør oplevet, at væksten er steget gevaldigt de sidste 2-3 år – og det kræver flere medarbejdere.

”I 2017 var vi 17 medarbejdere, i dag beskæftiger vi mere end 40 medarbejdere” – Mark Donslund, Direktør i NOWAS

Læs mere her 

23-09-2021

Vesthimmerland er stærkt repræsenteret på dette års karrieremesse

Slut september slår Aalborg Universitet dørene op for dette års karrieremesse. Fra kommunen er budskabet klart. Vi vil gerne inspirere de højtuddannede til at søge arbejde i Vesthimmerland - en mangfoldig erhvervskommune i vækst.

Læs mere her 

22-09-2021

HimmerLand igangsætter 5 nye udvidelser inden for de næste 2 år

Hos HimmerLand i Gatten vækster de både i personale og tilbygninger, og inden for de næste 2 år forventer virksomheden at igangsætte 5 nye udvidelser, som bl.a. omfatter en ny hotelfløj, der er blevet taget første spadestik til i dag.

Læs mere her

20-09-2021

Landal Rønbjerg udvider markant med 75 moderne ferieboliger

Hos Landal Rønbjerg oplever de en stor efterspørgsel på ferier i Danmark, og de er derfor overbevidste om, at de fremadrettet kommer til at sælge endnu flere ferier til den lille limfjordsperle, end de allerede gør.

Læs mere her 

15-09-2021

Nyuddannede klar til at bidrage til et Grønnere Vesthimmerland

I dag havde Vesthimmerlands Kommune besøg af ca. 30 nyuddannede fra Aalborg Universitet og UCN, der har interesse for klima og bæredygtighed.

Læs artiklen her 

13-09-2021

Omsætningen hos IT-virksomheden CESCOM vækster med 30-40 % årligt

En ny lagerhal og administrationsbygning er blot nogle af de nye udvidelser, der finder sted i den Aars beliggende virksomhed CESCOM. Der er god grund til udvidelse, da virksomheden har vækstet gevaldigt siden 2017.   

Læs artiklen her 

10-09-2021

55 studerende fra Aalborg Universitet på bustur til Vesthimmerland

Studerende fra kandidatuddannelsen i It-ledelse tog bussen fra Aalborg til Vesthimmerland for at høre om de mange spændende muligheder, som det vesthimmerlandske erhvervsliv byder på. 

Læs artiklen her 

09-09-2021

Få hjælp til at finde de rette højtuddannede til din virksomhed

Som virksomhed i Vesthimmerland har du nu også mulighed for at tage del i et unikt tilbud om behovsafdækning af kompetencebehov. For at sikre et kvalificeret match, med de rette kompetencer, står vores professionelle rekrutteringsekspert klar til at vejlede og udarbejde en konkret plan for din virksomhed

Læs mere her 

08-09-2021

Er du interesseret i at vækste din virksomhed gennem højtuddannede?

Vi repræsenterer din virksomhed på Karrieremessen 2021. I søger måske en ny medarbejder, studiemedhjælper, projektsamarbejde eller praktikant?

Det eneste du som virksomhed skal gøre er at sende et relevant stillingsopslag til os, også gerne flere hvis I har det, så tager vi dem med på vores messestand og repræsenterer jer.

Læs mere her 

06-09-2021

Himmerlandskød står bag den største anlægsinvestering i Vesthimmerlands Kommunes historie

Hos Himmerlandskød udvider de i Farsø og bygger nyt i Aalestrup. Udvidelserne skal bevare og skabe flere arbejdspladser i det lokalsamfund, hvor virksomheden blev grundlagt for mere end 100 år siden.

”Vi kigger ind i en spændende fremtid” – Lars Andersen, Adm. Direktør i Himmerlandskød

Læs artiklen her 

03-09-2021

Vesthimmerland Vækster - Nyt erhvervsmagasin på gaden

Tag på rundtur i det vækstfyldte erhvervsliv, der udvider, omsætter og nytænker. Drømmene og visionerne er store, udvidelserne og spadestikkene er mange, og udviklingen og driften kører på højtryk.

I det nye erhvervsmagasin tager vi dig med på virksomhedsrundtur i Mulighedernes Vesthimmerland.

Læs mere her 

02-09-2021

Vi er bedst til grøn erhvervsudvikling i Nordjylland

Helt i front i Nordjylland og sjette bedst på landsplan. I Vesthimmerland får vi meget stor anerkendelse i Dansk Industris årlige rapport om “Lokal Erhvervsvenlighed”, når det gælder samarbejde, rammevilkår og partnerskaber mellem Vesthimmerlands Kommune og erhvervslivet til grøn udvikling. 

Læs mere her 

25-08-2021

Gennem projektet Vækst via Viden har virksomheden Genplast A/S ansat en vidensmedarbejder

Gennem Vækst Via Viden har virksomheden Genplast A/S i Farsø oplevet effekten af ny viden, med ansættelsen af en vidensmedarbejder. Virksomheden har ansat produktionsteknologen Nikolaj, som har været medvirkende til at udvikle og vækste virksomheden.

Læs mere her 

23-08-2021

Grønt projekt har bragt lokale aktører sammen og etableret et cirkulært loop

Vesthimmerlands Kommune har igennem de seneste par år bragt lokale aktører sammen og etableret et lokalt cirkulært loop. Her er blød og hård plast fra husholdningerne, genbrugspladserne og Aalborg Universitetshospital, Farsø blevet oparbejdet og genanvendt lokalt.

Læs mere her 

 

18-08-2021

DK2020 - Bliv en del af den grønne omstilling

Klimaplanen for Vesthimmerland er lige nu under udarbejdelse, og det betyder, at der er rig mulighed for, at du og din virksomhed kan blive en del af den grønne omstilling i Vesthimmerland.

Vil din virksomhed gerne være en del af den grønne omstilling, eller har din virksomhed et relevant perspektiv på, hvordan vi sikrer, at Vesthimmerland er klimaneutral inden 2050, hører vi gerne fra dig.

Læs mere her 

17-08-2021

Smedevirksomhed har fået blod på tanden

Ved at deltage i erhvervsprojektet NordVest Smart Production har den vesthimmerlandske virksomhed Grotrian A/S fået mod på at kaste sig ud i endnu flere tiltag og udviklingsprojekter

Læs mere her 

09-08-2021

Den grønne omstilling - en solid erhvervsmæssig styrkeposition

Med den grønne omstilling ønsker vi at imødekomme vores lokale virksomheder gennem tiltag, projekter, aktiviteter, innovationspartnerskaber og sparring, med det formål at skabe øget vækst, konkurrenceevne og beskæftigelse. 

Læs mere her 

07-07-2021

Vesthimmerlændingene vil gerne passe på klimaet

En spørgeskemaundersøgelse viser, at borgerne i Vesthimmerland generelt set bekymrer sig for klimaet – og er klar til at handle på det. Resultatet stemmer godt overens med den klimaholdning, der ses nationalt.

Læs mere her 

28-06-2021

Tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft

En vigtig forudsætning for vækst og udvikling i den enkelte virksomhed er adgangen til de rette kompetencer. Derfor arbejder vi målrettet på at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til kommunens virksomheder. Læs bl.a. om vinduesproducenten Outline A/S deltagelse i Go Vest-projektet. 

Læs mere her 

10-06-2021

Et klimaneutralt Vesthimmerland skabes i fællesskab med det lokale erhvervsliv

I Vesthimmerlands Kommune deltager vi i det nationale klimaprojekt DK2020, hvor vi arbejder målrettet på at etablere en helhedsorienteret klimaplan. Vi har i kommunen sat det ambitiøse mål, at Vesthimmerland skal være klimaneutralt i 2050, og dette skal bl.a. ske i samarbejde med det lokale erhvervsliv

Læs mere her 

04-06-2021

NordVest Smart Production er indstillet til EU-pris

Vi er med det fremsynede erhvervsprojekt NordVest Smart Production blevet indstillet af Erhvervsstyrelsen til at deltage i en konkurrence om at vinde en EU-pris i REGIOSTARS Awards under kategorien Smart Europe.

Læs mere om nomineringen

02-06-2021

Ny erhvervsstrategi - Mulighedernes Vesthimmerland

I Vesthimmerland har vi fået en ny erhvervsstrategi, der beskriver hvordan vi vil sikre øget vækst, beskæftigelse og værdiskabelse.
Med strategien rettes der fokus mod bæredygtighed, kvalificeret arbejdskraft og digitalisering som nogle af de absolutte nøgleord for de kommende år. 

Læs strategien her 

10-05-2021

De rette kompetencer er afgørende for virksomhedernes succes

Vil du gerne blive klogere på fremtidens arbejdskraft, og hvordan man som virksomhed tiltrækker de rette kompetencer? Så kom til en spændende Smart Talk, der stiller skarpt på fremtidens arbejdskraft

Læs mere om arrangementet

03-05-2021

Nyt erhvervsområde er klar til at skyde op i Vesthimmerland

Nu tager endnu et erhvervsprojekt form, som forhåbentligt kommer til at skabe endnu flere arbejdspladser i vores kommune. I den østlige del af Aars blev der skabt et femte-ben i rundkørslen under udformningen af infrastrukturen til Aars Ringvej, hvor kommuneplanen fra 2017 udlagde området til erhvervsjord.

Læs mere 

03-05-2021

Første spadestik taget til nyt stort erhvervseventyr i Vesthimmerland

Himmerlandskød i Aalestrup har i dag taget første spadestik til et nyt stort slagteri i Aalestrup, som kommer til at skabe mere erhvervsmæssig vækst og udvikling i vores fælles kommune.

Læs om nyheden her 

09-04-2021

Erhvervsprojekt har ført virksomhed til nyt niveau - NordVest Smart Production

Den vesthimmerlandske virksomhed J-Coating er kommet med på digitaliseringsbølgen takket været et stort projekt med flere eksperter inden for området og er mere end klar til fremtiden.

Læs artiklen her 

09-03-2021

Succesfuldt pilotprojekt i Vesthimmerland – effektiv genanvendelse af blød plast

Vesthimmerland sætter igen en grønnere ambitiøs dagsorden, når det gælder bæredygtighed.

Læs artiklen her 

02-02-2021

Værdien i at ansætte højtuddannet arbejdskraft.

Flere virksomheder skal se værdien i højtuddannet arbejdskraft.

Læs artiklen her 

03-09-2020

Go Vest - Vejen til vækst


En fælles indsats mellem Vesthimmerlands Kommune, Jobcenter Vesthimmerland og Erhverv Væksthimmerland, der har til formål at tiltrække og fastholde internationale talenter til Vesthimmerland.

Læs mere om projektet her 

19-06-2020

Ny ’Tænketank’ skal styrke evnen til at udnytte data

Jammerbugt og Vesthimmerlands Kommune har indgået et nyt samarbejde, som sætter fokus på, hvordan lokalområdets virksomheder modnes digitalt og bliver i stand til at udnytte ny teknologi og data. 

Læs artiklen her