Outline Vinduer har ansat 45 nye medarbejdere i 2021

Publiceret 11-10-2021

Hos Outline Vinduer har de i 2021 ansat ca. 45 nye medarbejdere og udvidet deres fabrik med 1.000 m2, for at kunne følge med på de mange ordre, der er fulgt med nedlukningen af Danmark.

”Vi håber, at flere får øjnene op for Vesthimmerland og får lyst til at gøre karriere her – Jens Sørensen, Adm. Direktør i Outline Vinduer.

Hvordan vækster Outline Vinduer lige nu?

”Vi er hos Outline Vinduer meget begunstiget af, at familien Danmark bruger deres penge på boligen lige nu”, lyder det fra  Adm. Direktør Jens Sørensen.

På grund af den stigende efterspørgsel, har Farsø virksomheden måtte udvide deres fabrik med 1.000 m2 – en udvidelse, der er investeret mellem 6-7 millioner kroner i. 

Også medarbejderstaben er blevet udvidet i 2021, hvor Outline Vinduer har ansat ca. 45 nye medarbejdere. Dermed har Outline Vinduer været med til at skabe en masse nye arbejdspladser – en indsats, der i maj resulterede i, at virksomheden modtog Erhvervsprisen 2021:

”Vi er glade for at kunne bidrage positivt til det lokale erhvervsliv – bl.a. ved at skabe nye arbejdspladser”, siger Jens Sørensen.

Hvordan ser fremtiden ud for Outline Vinduer?

Fremtiden hos Outline Vinduer ser lys ud, og derfor bliver der også i fremtiden behov for den rigtige arbejdskraft.

”Væksten og udviklingen går den rigtige vej for os, og derfor er det vigtigt for os, at vi også fremadrettet kan tiltrække den rigtige arbejdskraft”, fortæller Jens Sørensen og fortsætter:

”Vi gør vores til at tiltrække og fastholde de nødvendige kompetencer i virksomheden – bl.a. med vores traineeforløb – og vi håber, at flere får øjnene op for Vesthimmerland og får lyst til at gøre karriere her”.

Mød virksomheden

Navn: Outline Vinduer

Stiftet: 1989

Beliggenhed: Farsø

Outline Vinduer er, med over 30 års erfaring, én af Danmarks førende producenter af energi-optimerede vinduer og døre i træ og træ/alu til alle typer boliger.

Læs mere om Outline Vinduer

Læs mere 

Læs flere spændende fortælleringer om det vesthimmerlandske erhvervslivs rivende udvikling i det nye erhvervsmagasin Vesthimmerland Vækster. 

Gå til Vesthimmerland Vækster