Aars Boligforening opfører 138 nye boliger i Vesthimmerland

Publiceret 22-11-2021

Boliger fra Aars Boligforening skyder lige nu op over hele Vesthimmerland.

 "Der vil være brug for flere almene boliger i de kommende år – Brian Larsen, Direktør i Aars Boligforening"

Hvordan vækster Aars Boligforening lige nu?

"Lige nu er vi i gang med at bygger ca. 138 nye boliger i Vesthimmerland – og vi har flere i støbeskeen”, lyder det positivt fra Brian Larsen, Direktør i Aars Boligforening.

Både i de større og mindre vesthimmerlandske byer kommer der nye almene boliger, men også de eksisterende byggerier får et løft:

"Vi er også i gang med renoveringen af nogle af vores eksisterende boliger" 

Hvordan oplever Aars Boligforening samarbejdet og nærheden i Vesthimmerland?

"Vi har en god og konstruktiv dialog med Vesthimmerlands Kommune og forvaltningen, selvom ekspeditionstiden på byggetilladelserne til tider kan opleves som værende meget lang", siger Brian Larsen, der appellerer til, at ekspeditionstiden nedbringes. 

"Generelt er samarbejdet dog godt. Vi oplever interesse og engagement i vores udvikling, ligesom der er en gensidig respekt og tillid i samarbejdet"

Hvordan ser fremtiden ud fro Aars Boligforening?

"Der vil være brug for flere almene boliger i de kommende år", fortæller Brian Larsen.

Derfor ønsker Aars virksomheden at lave en mere langsigtet plan for udviklingen i fællesskab med kommunen. Et andet ønske for Aars Boligforening er, at der fortsat vil være fokus på at handle lokalt:

"Hvorfor handle uden for Vesthimmerland, hvis vi kan købe varen i Vesthimmerland til samme pris og kvalitet? Det gælder både køb af forbrugsvarer såvel som opførsel af almene boliger”, lyder det afslutningsvis fra Brian Larsen.

Mød virksomheden

 Navn: Aars Boligforening

Stiftet: 1943

Beliggenhed: Aars

Aars Boligforening er en servicevirksomhed, der opfører, udlejer, administrerer, vedligeholder og moderniserer alment boligbyggeri.

Læs mere om Aars Boligforening

Læs mere 

Læs flere spændende fortælleringer om det vesthimmerlandske erhvervslivs rivende udvikling i det nye erhvervsmagasin Vesthimmerland Vækster.