Omsætningen hos IT-virksomheden CESCOM vækster med 30-40 % årligt

Publiceret 13-09-2021

En ny lagerhal og administrationsbygning er blot nogle af de nye udvidelser, der finder sted i den Aars beliggende virksomhed CESCOM. Der er god grund til udvidelse, da virksomheden har vækstet gevaldigt siden 2017.  

”I 2021 kommer vi til at ansætte ca. 20 nye medarbejder, og i 2022 ca. 30” – Jan Betzer Pedersen, CEO i CESCOM.

Hvordan vækster CESCOM lige nu?

”Vores omsætning vækster med ca. 30-40 % årligt - det har den gjort siden 2017”, lyder det glædeligt fra Jan Betzer Pedersen, CEO i CESCOM.

Med den stigende omsætning følger behovet for flere arbejdskrafter og arbejdsplads, og derfor forventer IT-virksomheden at udvide deres medarbejderstab og bygninger i de kommende år:

 ”I 2021 kommer vi til at ansætte ca. 20 nye medarbejder, og i 2022 ca. 30. Derudover er vi ved at bygge en ny lagerhal på 511 m2, og en ny administrationsbygning på 859 m2 – i den forbindelse får vi plads til ca. 60 ekstra medarbejder”.

Med de nye ansættelser, er der god mulighed for at CESCOM kan trække nye beboere til det vesthimmerlandske, som det tidligere er lykkedes virksomheden.  

Hvordan ser fremtiden ud hos CESCOM?

Med en omsætning, der stiger årligt, ser fremtiden lys ud for CESCOM. For at kunne følge med, kræver det dog, at IT-virksomheden kan rekruttere den nødvendige arbejdskraft:

”Som sagt står vi foran at skulle ansætte en del flere medarbejdere – og det kan godt blive en udfordring at finde den rette arbejdskraft”, fortæller Jan B. Pedersen.

Udover udvidelser i det vesthimmerlandske, udvide CESCOM også deres afdeling i Vejle til 220 m2, ligesom de satser på en ny afdeling på Sjælland i 2021.

Mød virksomheden

Navn: CESCOM

Stiftet: 2002
Beliggenhed: Aars

CESCOM er en IT-virksomhed, der siden 2007 har arbejdet med Microsoft Cloud. Dermed var virksomheden de første i Danmark, der røg med på cloud-bølgen – og den dag i dag er de stadig på forkant med de nyeste teknologier.

Læs mere om CESCOM