Vækst via Viden 2.0

Vesthimmerlands Kommune er med i Vækst via Viden, et projekt som skal matche højtuddannede ledige med lokale virksomheder.

Formål 

Vækst via Viden 2.0 er en regional indsats, som har til formål at sikre udvikling og vækst til de nordjyske virksomheder, ved at øge deres adgang til kvalificeret arbejdskraft, herunder højtuddannet arbejdskraft. Dette sker gennem et match mellem studerende/højtuddannede og lokale virksomheder med konkrete udviklingsopgaver. 

Som en del af projektet indgår vi en større partnerkreds og et samarbejde på tværs af kommuner, uddannelsesinstitutioner og det nordjyske erhvervsliv.

Virksomhedscase 

Gennem Vækst Via Viden har virksomheden Genplast A/S i Farsø oplevet effekten af ny viden, gennem ansættelsen af en vidensmedarbejder. Virksomheden har ansat produktionsteknologen Nikolaj, som har været medvirkende til at udvikle og vækste virksomheden.

Nikolaj startede hos Genplast i studiepraktik, hvor han arbejdede med et projekt. Herefter blev han ansat i et pilotprojekt, som har ført til en ordinær ansættelse. Se videoen om Genplasts deltagelse i projektet og værdien i ansættelsen af Nikolaj.

Samarbejde mellem

Vesthimmerland Kommune, 
Erhverv Væksthimmerland &
Jobcenter Vesthimmerland 

Kontakt

Karin Balling