MAT Dania forventer at vækste med 10-20 % i 2022

Publiceret 20-10-2021

Hos MAT Dania i Aars er der i 2021 sket en vækststigning på 30-40 % - en stigning, der fortsætter ind i fremtiden. Derfor får virksomheden brug for flere medarbejdere i den kommende tid.

 ”I første kvartal af 2021 har vi set den største ordreindgang i virksomhedens historie” – Jørn Krogager Henriksen, CEO i MAT Dania

 Hvordan vækster MAT Dania lige nu?

”I april 2020 ramte vi muren som følge af coronakrisen, men vi er kommet stærkt igen – i dag kan vi derfor med glæde sige, at vi i 2021 har en vækststigning på 30-40 % ”, lyder det fra Jørn Krogager Henriksen.

”I første kvartal af 2021 har vi set den største ordreindgang i virksomhedens historie, og vi forventer, at væksten fortsætter ind i fremtiden med en vækststigning på 10-20 % i 2022”.

Væksten skyldes bl.a. den grønne omstilling og diverse infrastrukturprojekter, der igangsættes i det offentlige, såvel som de mange byggeprojekter.

”Rundt omkring i verdenen igangsætter de offentlige instanser diverse infrastrukturprojekter, for at få økonomien i gang igen efter corona, ligesom den grønne omstilling for alvor tager fart lige nu – og det kan vi tydeligt mærke på vores vækst her i MAT Dania”.

Hvordan oplever MAT Dania samarbejdet og nærheden i Vesthimmerland?

MAT Danias historie i Vesthimmerland går mere end 50 år tilbage, da virksomheden i 1970 rykkede fra Aarhus til Aars. Det, at MAT Dania i sin tid valgte at slå rødder i det vesthimmerlandske, betyder, at virksomheden i dag er rundet af mange lokale og loyale medarbejdere:

”Vores historie i Vesthimmerland går mere end 50 år tilbage, ligesom vi over tiden har nydt godt af vores mange dygtige og loyale medarbejdere, som kommer fra lokalområdet”, fortæller Jørn Krogager Henriksen.

Hvordan ser fremtiden ud hos MAT Dania?

”Fremtiden ser rigtig god ud for os i MAT Dania, hvor vi forventer en vækststigning på 10-20 % i det kommende år. Der ligger masser af spændende opgaver foran os – en forudsætning for, at vi kan løse dem, er dog, at vi har den nødvendige arbejdskraft. Vi får brug for stabil og kvalificeret arbejdskraft i den kommende tid, og en udfordring i den forbindelse er infrastrukturen”, lyder det fra Jørn Krogager Henriksen, der appellerer til en bedre infrastruktur mod Viborg.

Mød virksomheden

Navn: MAT Dania

Stiftet: 1947
Beliggenhed: Aars

Det moderne jernstøberi i Aars leverer moderne og innovative løsninger inden for støbejern. Virksomheden håndterer dagligt ordre inden for erhvervskøretøjer, maskinkomponenter og grøn energi.

Læs mere om MAT Dania

Læs mere

Læs flere spændende fortælleringer om det vesthimmerlandske erhvervslivs rivende udvikling i det nye erhvervsmagasin Vesthimmerland Vækster. 

GÅ TIL VESTHIMMERLAND VÆKSTER