TRECO har ansat 80 nye medarbejdere i 2021 – og de får brug for flere i fremtiden

Publiceret 04-10-2021

Hos TRECO er der i den grad gang i væksten. Aalestrupvirksomheden tæller nu 200 ansatte, hvoraf 80 af dem er kommet til i 2021. I det kommende år forventer virksomheden, at omsætningen stiger med 75 % - og så får de brug for endnu mere arbejdskraft.

”Fremtiden ser lys ud med den vækst, vi oplever lige nu ” – Lars Vadsholt Jørgensen, administrerende direktør i TRECO.

Hvordan vækster TRECO lige nu?

”Vores virksomhed er i den grad i vækst, og det betyder, at vi her i starten af juni kan konkludere, at vi har ansat ca. 80 nye medarbejder i 2021. Det gør, at vi i dag har lidt over 200 ansatte” fortæller Lars Vadsholt Jørgensen, administrerende direktør i TRECO.

Med de nye ansættelser er Aalestrupvirksomhedens medarbejder stab steget med 40 % inden for det sidste halve år - og det er der god grund til. I det kommende år forventer virksomheden nemlig, at deres omsætning stiger med ca. 75 % - og det kræver ekstra bemanding, og ikke mindst mere plads. Derfor har TRECO også måtte tage flere bygninger i brug i Aalestrup.

Hvordan oplever TRECO samarbejdet og nærheden i Vesthimmerland?

”Vesthimmerlands Kommune er altid imødekommende og klar til at hjælpe på stort set alle områder – også når det gælder udvidelse af vores virksomhed”, siger Lars Vadsholt Jørgensen og fortsætter:

”Det er positivt at opleve, hvordan Vesthimmerlands Kommune og Erhverv Væksthimmerland aktivt gør en indsats, for at få en indsigt i det vesthimmerlandske erhvervsliv”.

Hvordan ser fremtiden ud for TRECO?

”Med den vækst, vi oplever lige nu, ser fremtiden lys ud – og i fremtiden kommer vi også til at få brug for mere arbejdskraft”, lyder det fra Lars.

Med behovet for at kunne rekruttere kvalificeret arbejdskraft i fremtiden, håber TRECO, at flere vil få øjnene op for Vesthimmerland og de mange muligheder, området byder på – både når det gælder arbejde og det gode liv.

Mød virksomheden

Navn: TRECO

Stiftet: 1992

Beliggenhed: Aalestrup

TRECO er en maskinfabrik, der skaber unikke løsninger inden for pladebearbejdning i samarbejde med deres kunder.

Læs mere om TRECO

Læs mere

Læs flere spændende fortælleringer om det vesthimmerlandske erhvervslivs rivende udvikling i det nye erhvervsmagasin Vesthimmerland Vækster. 

GÅ TIL VESTHIMMERLAND VÆKSTER