En erhvervsmæssig styrkeposition

Digital Transformation

Digital transformation

Vi fremtidssikrer det lokale erhvervsliv gennem digital transformation.

Er din virksomhed udrustet til fremtiden? 

Data er fremtidens olie, der skaber et hav af anledninger til effektivisering og innovation, men den digitale transformation kan være en udfordring for mange virksomheder. Derfor understøtter vi vores lokale erhvervsliv med at imødekomme disse udfordringer, og se de uanede muligheder. Digital transformation omhandler selve udviklingen af din virksomhed eller organisation.

Transformationen er i form af, at man opfatter sin virksomhed, arbejdsgang, produkter eller services på en ny og anderledes måde, der i sidste ende kan være med til at skabe stor værdi for virksomheden. I Vesthimmerlands Kommune prioriterer vi denne indsats højt, da vi mener, at det blandt andet er her, at fremtidens arbejdspladser skabes og nye virksomheder ser dagens lys.

I Vesthimmerland er vi allerede nået langt

Med projektet NordVest Smart Production har vi i Vesthimmerland fundet opskriften på at understøtte vores virksomheder i at komme sikkert ind i Industry 4.0, og styrke den digitale transformation gennem metoden 'opsøgende innovation'. Med projektet har vi skabt mulighed for yderligere udvikling af erhvervsprojekter med samme formål, blandt andet projektet Strategisk fokus på Digital Transformation.

Gennem vidensdeling og samarbejde vil vi i de kommende år fortsætte vores arbejde i at understøtte, styrke og oplyse vores virksomheder omkring datadreven- og opsøgende innovation, med det formål at skabe de mest optimale rammer for udvikling. Det er vores ambition at udvide vores fokus på digital transformation fra produktionsvirksomheder til flere brancher.

Skal din virksomhed med på den digitaliseringsbølgen? 

Vil du som virksomhed gerne med på digitaliseringsbølgen, har du måske et relevant perspektiv eller måske en projektidé, så hører vi meget gerne fra dig. Du finder kontaktoplysningerne her.

Nedenstående kan du finde og læse om vores spændende udviklingsprojekter med fokus på digital transformation. Læs bl.a. om erhvervsprojekterne NordVest Smart Production (NVSP), Strategisk fokus på digital transformation (SDT) og Center for DataIntensiv Innovation. 

Virksomhed med på digitaliseringsbølgen takket være NordVest Smart Production 

Overfladebehandlingsvirksomheden J-Coating A/S er én blandt mange virksomheder, som er kommet med på digitaliseringsbølgen takket være ekspertviden fra NVSP.

Den værdi vi har fået af at være med i det her projekt, NordVest Smart Production, er udelukkende kun værdiskabende for virksomheden. Forandringer som gør, at det er nemmere at drive virksomheden og det er nemmere at få en dækningsgrad, så vi kan tjene penge på det her - Adm. direktør Peter Frederiksen, J-Coating A/S.