Studerende blev klogere på jobmulighederne i Vesthimmerland

Publiceret 01-04-2022

I slutningen af marts deltog Vesthimmerlands Kommune sammen med Erhverv Væktshimmerland igen på Karrieremessen afholdt af AAU. Formålet var at fortælle højtuddannede studerende og dimittender, hvordan deres viden og kompetencer kan bruges i Vesthimmerlands Kommune og det lokale erhvervsliv.

På standen stod vi derfor klar til at fortælle om Vesthimmerland samt præsentere flere forskellige studiejobs, studiepraktikker, projektsamarbejder og karriereveje både i kommunen og de lokale virksomheder.

Der var stor interesse for at lære mere om Vesthimmerland, og mange besøgende gik fra standen med foldere om kommunen og erhvervslivet i den ene hånd og en hindbærsnitte i den anden. Det er vores oplevelse, at begge dele vakte stor begejstring hos de højtuddannede.

På karrieremessen deltog også den vesthimmerlandske virksomhed Versalift A/S. Executive assistent Anita Klitgaard fortæller, hvorfor Versalift ønskede at deltage:

Karrieremessen er meget relevant for os, der ønsker at tiltrække de veluddannede unge. Vi er en global virksomhed, der for de studerende og dimittender kan være det første skridt på vejen til en international karriere.

Gennem dagen var der mange interesserede besøgende fra en lang række af forskellige studieretninger, der ønskede at høre mere om Vesthimmerland. Det gav anledning til mange gode og inspirerende dialoger om mulighederne i kommunen. Anita Klitgaard fortæller om Versalifts tilgang til mødet med de højtuddannede:

De besøgende får sat ansigter på firmaet og de muligheder vi tilbyder, samt en invitation til et besøg i virksomheden med en rundvisning af direktøren og andre relevante medarbejdere.

Dagens formål med at sprede kendskab til både Vesthimmerlands Kommune, Versalift og det resterende lokale erhvervsliv blev opfyldt, og karrieremessen var en positiv og lærerig oplevelse for både Vesthimmerlands Kommune, Erhverv Væksthimmerland og Versalift.  

Læs mere 

International virksomhed i Farsø rekrutterer Go Vest-kandidater

Go Vest

Vækst via Viden