Landal Rønbjerg udvider markant med 75 moderne ferieboliger

Publiceret 20-09-2021

Der er stor efterspørgsel på ferier i Danmark – og hos Landal Rønbjerg er de overbevist om, at de kan sælge endnu mere, end de allerede gør.

”Vi har stor tiltro til fremtiden og forventer en fortsat øget interesse for ferie i Danmark og hos Landal Rønbjerg, som er vores bedst performende feriepark i Danmark” – Kent Lodberg, Marketing Manager i Landal GreenParks, der driver Landal Rønbjerg. 

Hvordan vækster Landal Rønbjerg lige nu?

”Lige nu er vi i gang med at bygge 75 nye ferieboliger”, fortæller Kent Lodberg, Marketing Manager i Landal GreenParks.

”Vi kommer til at få nogle super moderne og store ferieboliger. Med udvidelsen får vi plads til endnu flere familier, der leder efter et ferieparadis for børn og barnlige sjæle”.

Hos Landal Rønbjerg oplever de en stor efterspørgsel på ferier i Danmark, og de er derfor overbevidste om, at de fremadrettet kommer til at sælge endnu flere ferier til den lille limfjordsperle, end de allerede gør.

Hvordan ser fremtiden ud hos Landal Rønbjerg?

”Vi har stor tiltro til fremtiden og forventer en fortsat øget interesse for ferie i Danmark og på Landal Greenpark Rønbjerg, som er vores bedst performende feriepark i Danmark. Vi oplever, at vi her er i stand til at holde på vores unge medarbejdere i mange år, og det sikre, at servicen og kvaliteten er blandt de absolut bedste i Danmark”, fortæller Kent Lodbjerg.

Skal udviklingen af Vesthimmerland som destination fortsætte, kræver det ifølge Kent Lodbjerg dog, at vi som kommunen fortsat plejer og investerer i lokale erhvervsdrivende:

”Som destination har vi rigtig meget at byde på, og vi ser en masse udviklingspotentiale for fremtiden. Udviklingen af Vesthimmerland som destination kræver dog, at vi som kommune og destination fortsat plejer og investerer i lokale erhvervsdrivende”, lyder opfordringen fra Kent Lodbjerg.

Mød virksomheden

Navn: Landal Rønbjerg

Stiftet: 1996

Beliggenhed: Rønbjerg

Landal Greenpark har i alt 7 ferieparker i Danmark – heraf en i Rønbjerg, lige ude til Limfjorden. Ferieparken i Rønbjerg består foruden ca. 200 ferieboliger af bl.a. badeland og legeland.

Læs mere om Landal Rønbjerg