Et klimaneutralt Vesthimmerland skabes i fællesskab med det lokale erhvervsliv

Publiceret 10-06-2021

I Vesthimmerlands Kommune deltager vi i det nationale klimaprojekt DK2020, hvor vi arbejder målrettet på at etablere en helhedsorienteret klimaplan. Vi har i kommunen sat det ambitiøse mål, at Vesthimmerland skal være klimaneutralt i 2050, og dette skal bl.a. ske i samarbejde med det lokale erhvervsliv.
 
- Vi kan som kommune ikke nå målet ale­ne. Derfor skal vi være fælles om foran­dringerne, og vi skal have alle med allere­de fra dag et – borgere som virksomheder.
Borgmester, Per Bach Laursen.
 
Der rettes bl.a. fokus mod innovative tiltag, som etablering af et klimaråd med repræsentanter fra erhvervslivet, der ønsker at præge den grønne agenda. Yderligere gennem innovative cirkulære partnerskaber mellem virksomheder, kommune og videnspartnere, konkrete aktivitetstilbud, vejledning og sparring.
 

Læs mere om vores ambitioner på side 19 i Nordjyskes tillæg, Et bæredygtigt Nordjylland.

Interesseret i at læse mere om vores grønne aktiviteter og projekter rettet mod erhvervslivet? Du finder dem under udviklingssporet grøn omstilling

Læs mere om DK2020 her 

Kontakt

Har du som virksomhed en god idé, eller vil du gerne inddrages i arbejdet hen imod et klimaneutralt Vesthimmerland, kontakt da projektleder Gitte Christensen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Gitte V. Christensen
Projektleder
DK2020 i Vesthimmerland
Mail: gich@vesthimmerland.dk
Telefon: 28 89 75 36