Fra 1.000 lifte på 3 år til 1.000 lifte på ét år – salget er i markant vækst hos Versalift

Publiceret 18-10-2021

I januar 2021 fejrede liftvirksomhedens europæiske hovedsæde i Farsø, at de havde produceret 1.000 lifte over 3 år. Ved udgangen af 2021 når Versalift samme milepæl – det på blot 1 år.

”Vores salg vækster væsentligt ift. sidste år. Der er nok at se til for vores 180 medarbejdere, og derfor ansætter vi løbende flere, ligesom vi har flere åbne stillinger” – Peter Tipsmark, Salgsdirektør i Versalift

 Hvordan vækster Versalift lige nu?

”Hos Versalift oplever vi en markant vækst, hvilket vores produktion og salg af vores nye liftserie er et rigtig godt eksempel på. Vi lagde 2021 ud med at fejre, at vi havde solgt 1.000 lifte over 3 år af vores nye serie, som er produceret til det europæiske marked. Med den vækst vi oplever nu, opnår vi samme milepæl, når 2021 er omme”, siger Peter Tipsmark.

Liftserien er designet og udviklet i Farsø, som er virksomhedens europæiske hovedsæde. Med den hurtige vækst virksomheden oplever, er der blevet skabt mere end 50 nye job i Farsø. I dag har Versalift i Farsø således 180 ansatte, hvoraf størstedelen er lokale:

”Vi har fået mange stabile og dygtige medarbejdere med vores placering i Vesthimmerland, da mange af vores medarbejdere er lokale – og derfor er vi også rigtig glade for vores beliggenhed. Lige nu har vi 180 ansatte, men vi ansætter hele tiden flere, og vi har også flere åbne stillinger”, lyder det fra Peter Tipsmark.

Hvordan ser fremtiden ud for Versalift?

”Vi har flere produkter på vej og udvider løbende produktionen. Derfor har vi også udvidet vores virksomhed i Farsø, hvor vi har lejet ekstra lokaler i industrikvarteret”, fortæller Peter Tipsmark.

De ekstra lokaler er en nødvendighed, hvis Versalift skal følge med udviklingen og efterspørgslen – det samme er udvidelsen af medarbejderstaben, uddyber Peter Tipsmark:

”En udfordring i fremtiden kan blive at tiltrække den nødvendige arbejdskraft. Det er dog konsekvensen af, at det går rigtig godt for os og i branchen generelt”.

Mød virksomheden

Navn: Versalift

Beliggenhed: Farsø

Versalift er en liftvirksomhed, der med europæiske hovedsæde i Farsø opbygger lifte på chassis og kassevogne til størstedelen af verden.

Læs mere om Versalift

Læs mere 

Læs flere spændende fortælleringer om det vesthimmerlandske erhvervslivs rivende udvikling i det nye erhvervsmagasin Vesthimmerland Vækster. 

GÅ TIL VESTHIMMERLAND VÆKSTER