Ledelsesdag sætter fokus på lokale virksomheders digitale udvikling

Publiceret 01-10-2021

Den digitale transformation kan være udfordrende for mange virksomheders ledelse. Derfor havde erhvervsprojektet Strategisk fokus på Digital Transformation i torsdags inviteret til ledelsesdag for virksomheder og organisationer, som enten har eller fremadrettet ønsker at igangsætte digitaliseringsprocesser.
 
Projektet er et samarbejde mellem Jammerbugt Kommune og Vesthimmerlands Kommune, der sætter fokus på, hvordan lokalområdets erhvervsliv modnes digitalt og bliver i stand til at udnytte ny teknologi og data.

- Vi tror på, at det her med at lede digitale processer faktisk er nøjagtigt lige så vanskeligt som andre store forandringsprocesser i en virksomhed, og måske endda endnu sværere, konstaterer Dan Skovgaard og fortsætter:

- I projektet arbejder vi med udgangspunkt i en tænketank der kigger på strategiske anbefalinger, både til det private og i offentlige regi, i forhold til at udnytte data og integrationen af datasystemer bedre end vi gør i dag.

Dagens program bød på mange spændende oplæg fra bl.a. Erhvervsfremmestyrelsen, Fonden Autonomous, der kunne belyse nogle af tænketankens anbefalinger og lokale virksomheder der kunne fortælle om deres digitaliseringsproces.

Projektet er finansieret af EUs Regionalfond og Erhvervsministeriets yderområdepulje 

Se video om ledelsesdagen