Go Vest

Vejen til vækst gennem tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af kvalificeret arbejdskraft

En fælles indsats 

Go Vest er en fælles indsats mellem Vesthimmerlands Kommune, Jobcenter Vesthimmerland og Erhverv Væksthimmerland, der har til formål at tiltrække og fastholde internationale talenter til vesthimmerlandske erhvervsliv.

Formål 

Mange virksomheder oplever i dag, at det kan være vanskeligt at rekruttere kvalificeret arbejdskraft. Det koster både på omsætning og vækst. Go Vest understøtter derfor tiltrækningen af kandidater med international baggrund, for at øge udbuddet af kvalificeret arbejdskraft.

Projektet har dermed til formål at bygge bro og skabe et kvalificeret match mellem højtuddannet internationale kandidater og virksomheder i Vesthimmerlands Kommune, der har brug for kandidaternes kompetencer. 

"Jeg er med i Go Vest, fordi jeg gerne vil være en del af det danske arbejdsmarked. Ved at deltage i projektet har jeg forbedret mine dansksproglige færdigheder og fået et godt indblik i det danske arbejdsmarked og kultur"
 
Terricka Thomas, Kandidat i Go Vest projektet. Terricka er nu ansat ved den lokale virksomhed Thorsen Teknik A/S som CRM solutions architect. 
 

Projektaktiviteter 

Med projektet bliver både virksomheder og de internationale kandidater klædt godt på. De deltagende virksomheder bliver blandt andet tilbudt en virksomhedspakke med mulighed for at deltage i fyraftensmøder, kompetenceudviklingsforløb, workshops og blive tilknyttet en mentor. Ligeledes bliver kandidaterne tilbudt at deltage i målrettede danskkurser og kurser i specifikke erhvervs- og arbejdsmarkedstendenser og kendskab til det danske arbejdsmarked.

Læs mere om projektet her 

Tilbud om behovsafdækning og skræddersyet virksomhedspakke 

Få hjælp til at finde de rette højtuddannede til din virksomhed, uden beregning. Som virksomhed i Vesthimmerland har du nu også mulighed for at tage del i et unikt tilbud om behovsafdækning af kompetencebehov. For at sikre et kvalificeret match, med de rette kompetencer, står vores professionelle rekrutteringsekspert klar til at vejlede og udarbejde en konkret plan for din virksomhed.

Læs mere om tilbuddet her

Find virksomhedspakken her 

Grib nu chancen derude! Sådan lyder det fra Jens Sørensen, adm. direktør i 
Outline Vinduer A/S. I nedenstående video fortæller Outline om deres deltagelse i og ansættelser gennem Go Vest. 

Partnere

Kommune:
Vesthimmerland

Erhvervsservice:
Erhverv Vækstimmerland

Projektejer:
Vesthimmerlands Kommun

Projektleder:
Erhverv Vækstimmerland

 

 

Finansiering

EU's Socialfond
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Budget

4.1 mio. 

Tidsperiode

Start: 01.01.2020

Slut: 31.12.2022