NOWAS medarbejderstab er fordoblet siden 2017

Publiceret 27-09-2021

Som en af landets førende virksomheder inden for engrossalg af rengøringsprodukter, har NOWAS i Løgstør oplevet, at væksten er steget gevaldigt de sidste 2-3 år – og det kræver flere medarbejdere.

”I 2017 var vi 17 medarbejdere, i dag beskæftiger vi mere end 40 medarbejdere” – Mark Donslund, Direktør i NOWAS

Hvordan vækster NOWAS lige nu?

”Vi har haft en stabil vækst gennem flere år – men det er især gået stærkt de sidste 2-3 år”, lyder det positivt fra Mark Donslund, Direktør i NOWAS.

Den stigende vækst de seneste år kommer bl.a. til udtryk i medarbejderstaben, der er vokset med ca. 50 % siden 2017:

”I 2017 var vi 17 medarbejdere, i dag beskæftiger vi mere end 40 medarbejdere. Det eneste, der begrænser os på den front i øjeblikket, er de fysiske rammer – derfor valgte vi i foråret 2021 at øge vores faciliteter ved at opkøbe en større og nyere bygning til lager og administration”.

Hvordan oplever NOWAS samarbejdet og nærheden i Vesthimmerland?

”Vi oplever generelt en rigtig god opbakning – både lokalt, hvor vi har flere lokale ansættelser, men også fra kommunen, som har været imødekommende i forhold til yderligere tilkøb af erhvervsgrunde”, fortæller Mark Donslund.

NOWAS beliggenhed i Løgstør er ideel for virksomheden, da det er et rimeligt midtpunkt for de ansatte:

”Vi har både ansatte, der bor i nærområdet, og ansatte, der bor nord, syd og øst fra vores virksomhed. Med vores placering i Løgstør er det så ideelt som muligt for vores ansatte, og det er den største faktor for mig. Set med kyniske virksomhedsbriller, ville en placering nærmere motorvejen eller de store fragtcentraler selvfølgelig være fordelagtig for os, men jeg vægter det højere, at beliggenheden samler vores medarbejdere – og det gør den her i Løgstør”.

Hvordan ser fremtiden ud for NOWAS?

Med den stigende vækst, NOWAS oplever lige nu, er der behov for at udvide og nytænke:

”Vi bruger mange ressourcer på kørsel mellem vores forskellige afdelinger, og derfor ønsker vi at samle alle aktiviteter på samme område”, siger Mark Donslund om virksomhedens fremtidsplaner.

For at realisere ønsket, har NOWAS købt yderligere erhvervsgrund i Løgstør, for at kunne etablere flere bygninger hurtigst muligt. De nye bygninger skal opgradere virksomheden med øget produktion, automatlagre og lignende.

Med udvidelsen følger behovet for flere medarbejder, og i den forbindelse håber Mark Donslund, at flere vil få øjnene op for Vesthimmerland som et godt sted at bo:

”Det er en stor udfordring for os at finde den kvalificerede arbejdskraft, vi har brug for, i nærområdet. Derfor håber vi, at der kommer mere fokus på at gøre Vesthimmerland attraktiv for potentielle tilflyttere”, lyder den afsluttende appel.

Mød virksomheden

Navn: NOWAS
Stiftet: 2007
Beliggenhed: Løgstør og Esbjerg

NOWAS er blandt landets førende virksomheder inden for engrossalg af rengøringsprodukter til virksomheder i hele Norden. Virksomheden har 4 fysiske afdelinger i Danmark og Norge – heraf 2 i Løgstør.

Læs mere om NOWAS

Læs mere

Læs flere spændende fortælleringer om det vesthimmerlandske erhvervslivs rivende udvikling i det nye erhvervsmagasin Vesthimmerland Vækster. 

Gå til Vesthimmerland Vækster