Tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft

Publiceret 29-06-2021

En vigtig forudsætning for vækst og udvikling i den enkelte virksomhed er adgangen til de rette kompetencer. Derfor arbejder vi målrettet på at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til kommunens virksomheder. 

Vi har igangsæt en række af projekter, aktiviteter og tiltag inden for emnet kvalificeret arbejdskraft. Blandt disse er om Vækst Via Viden og Go Vest. Hør bl.a. om vinduesproducenten Outline A/S deltagelse i Go Vest-projektet. 

Grib nu chancen derude! Sådan lyder det fra Jens Sørensen, adm. direktør. 

- Vi er jo så heldige i Vesthimmerlands Kommune, at vi har et Go Vest projekt, som netop bygger på at få højtuddannede ind i virksomheder i kommunen. Vi har rent faktisk her i virksomheden ansat to som er med i projektet. For os har det været fuldstændigt centralt, at vi skal have dygtige mennesker ind. Vi er jo glade for alle vores medarbejdere, lige fra dem der producerer vinduerne til dem der sidder i administrationen, men det har været en nødvendighed, at vi skulle have folk ind med en længerevarende uddannelse der havde nogle kompetencer, som vi kunne bygge vores virksomhed videre på, tilføjer Jens Sørensen.