HimmerLand igangsætter 5 nye udvidelser inden for de næste 2 år

Publiceret 22-09-2021

Hos HimmerLand i Gatten vækster de både i personale og tilbygninger, og inden for de næste 2 år forventer virksomheden at igangsætte 5 nye udvidelser, som bl.a. omfatter en ny hotelfløj, der er blevet taget første spadestik til i dag.

HimmerLand

I smørhullet mellem Aalborg og Aarhus er der noget i gære. Drømmene og visionerne er store, udvidelserne og spadestikkene er mange, og udviklingen og driften kører på højtryk. Vesthimmerland Vækster - også hos HimmerLand.

Hvordan vækster HimmerLand lige nu?

Vi vækster både i personale og tilbygninger. De seneste år har vi allerede investeret kraftigt i at fremtidssikre hotellet med moderne renovering af Restaurant HimmerRiget og Restaurant Hul 19, såvel som vores bar, klubhus, golfbutik og buggygarage”, fortæller Jane Andersen, Hotelchef hos HimmerLand.

I de kommende år er der flere nye udvidelser i sigte. I dag, torsdag den 22. september 2021, blev første spadestik til en ny hotelfløj med 26 værelser, der efter planen skal stå klar i september 2022, taget. Spadestikket til den nye hotelfløj er det første ud af mange de næste år, hvor HimmerLand bl.a. forventer at udvide resortet med en multihal til alt fra håndbold til koncerter, en sportshal til bl.a. paddeltennis og en udendørs kunstgræs fodboldbane inden for de næste 2 år.

”Udover renoveringer og nye bygninger, har vi investeret i flere solceller til at mindske den miljømæssige belastning. Den 1. juli 2021 tog vi bl.a. 900 m2 solceller i brug på taget af vores svømmehal”.

Hvordan ser fremtiden ud hos HimmerLand?

Vi har et tæt samarbejde med Jobcenter Vesthimmerland og HEG i Aars, når vi skal rekruttere og uddanne ny arbejdskraft”, siger Pia Søgaard, HR Business Manager.

Samarbejdet er vigtigt, da HimmerLand, som andre i servicebranchen, oplever, at det kan være vanskeligt at rekruttere den rette arbejdskraft:

Som sagt har vi en masse projekter i støbeskeen, men på personalefronten ser vi en udfordring i forhold til at kunne rekruttere medarbejdere indenfor de kompetencer, vi har brug for. Det er en generel udfordring for branchen, fordi der er en manglende interesse for servicefaget”, siger Pia Søgaard.

Mød virksomheden

Navn: HimmerLand
Stiftet: 1997
Beliggenhed: Gatten

HimmerLand er Nordeuropas største golfresort, hvor du kan spise på udsøgte restauranter, dyrke sport og slappe af i spafaciliteterne.

Læs mere om HimmerLand

Læs mere

Læs flere spændende fortælleringer om det vesthimmerlandske erhvervslivs rivende udvikling i det nye erhvervsmagasin Vesthimmerland Vækster. 

Gå til Vesthimmerland Vækster