I smørhullet mellem Aalborg og Aarhus er der noget i gære

Vesthimmerland Vækster

Vesthimmerland Vækster

Drømmene og visionerne er store, udvidelserne og spadestikkene er mange, og udviklingen og driften kører på højtryk. Vesthimmerland Vækster.

Et Vesthimmerland i vækst er med til at sætte vores plet på jorden på verdenskortet med internationalt anerkendte resorts, skabe grobund for et lokalt forankret produktions Danmark i udvikling, og tiltrække og fastholde medarbejdere og indbyggere.

Et Vesthimmerland i vækst er med andre ord til gavn for hele vores lokalsamfund – og derfor vil vi gerne sætte spot på de mange gode historier, der blomstrer lige nu.

I dette erhvervsmagasin tager vi dig med på virksomhedsrundtur i Mulighedernes Vesthimmerland.

Læs erhvervsmagasinet her 

Læs webtilgængelig version af erhvervsmagasinet her

På turen vil du møde nogle af de virksomheder, der lige nu kører i overhalingsbanen og har fuld fart på væksten – hvad end det drejer sig om spadestik, udvidelser, ansættelser eller innovative ideer. Undervejs vil du blive klogere på de mange store anlægsprojekter, der skyder op, de grønne tanker, der spirer, og de innovative planer, der præger vores Vesthimmerland.

Der er noget i gære i Vesthimmerland – og der er også plads til dig, hvad end du drømmer om at starte din egen virksomhed, familieliv eller en karriere i vores spændende erhvervsliv.

Vil du gerne vide mere om det at drive virksomhed i Mulighedernes Vesthimmerland, eller har du brug for vejledning og sparring, finder du her en række relevante kontaktoplysninger her

Læs mere 

Nedenstående kan læse mere om de spændende fortælleringer med fokus på det vesthimmerlandske erhvervslivs rivende udvikling. Vi opdaterer løbende med ny fortællinger.