Fortæl os om din holdning til den lokale erhvervsvenlighed

Publiceret 27-01-2022

Din mening er vigtig for os. Fortæl os om dine oplevelser, så vi sammen kan videreudvikle den lokale service

Hos Vesthimmerlands Kommune vil vi gerne være med til at understøtte og styrke det lokale erhvervsliv ved at yde den bedst mulige service.

Vi vil derfor gerne blive klogere på din virksomheds erfaringer og holdninger, når det kommer til den lokale og kommunale erhvervsvenlighed.

Tjek din e-Boks 

Er du en af de virksomheder, der over e-Boks har fået tilsendt tilfredshedsundersøgelsen, så håber vi, at du som virksomhed vil tage dig tid til at besvare den.

Tilfredshedsundersøgelsen kan besvares til og med den 03-02-2022.

Såfremt du har spørgsmål omkring undersøgelsen eller behandling af data, er du velkommen til at kontakte Pia Munch Riisgaard, Afdelingschef, HR, Byrådssekretariat, Kommunikation og Udvikling:

pmr@vesthimmerland.dk

Tlf. 9966 7940

Hvorfor foretage en undersøgelse af erhvervsvenligheden?

Med undersøgelsen er der et ønske om at opnå en viden omkring de vesthimmerlandske virksomheders generelle tilfredshed med den lokale erhvervsvenlighed, med det formål at understøtte, målrette og styrke det fremadrettede samarbejde, dialog og udvikling.

Din mening er derfor vigtig for os, da den hjælper os til at videreudvikle og forbedre vores service til gavn for netop din virksomhed. Resultaterne af undersøgelsen vil indgå i en afsluttende rapport til intern brug.

Garanti for fortrolighed

Alle svar i undersøgelsen er anonyme og behandles fortroligt. Besvarelsen kan ikke føres tilbage til virksomheden eller enkeltpersoner.

Undersøgelsen er udarbejdet af Vesthimmerlands Kommune i samarbejde med det lokale erhvervskontor Erhverv Væksthimmerland.