Seneste nyt

Her kan du følge med i de seneste nyheder omkring projektet - vi holder dig løbende opdateret. 

 

27-06-2022

Oplevelsesrig eftermiddag med virtual reality på lokalt plejecenter

I torsdags var sundhedspersonale fra lokale plejecentre samlet på Bøgely i Løgstør til en oplevelsesrig eftermiddag, hvor de fik mulighed for at afprøve virtual reality, en teknologi der i stigende grad bliver anvendt inden for sundheds- og ældreområdet.

Læs mere her 

29-04-2022

Stort potentiale for innovation på lokale plejecentre

Projektpartnerne Professionshøjskolen UCN, den svenske Mölndal Kommune og Vesthimmerlands Kommune var i sidste uge samlet til partnermøde i Sverige, hvor UCN fortalte om deres spændende undersøgelser på de lokale plejecentre, og om de mange skarpe observationer de har gjort sig.

Læs mere her 

31-03-2022

Lokale plejecentre bidrager til ny anvendt forskning

Gennem de sidste uger har vidensinstitutionen Professionshøjskolen UCN foretaget dataindsamling på plejecentrene Bøgely og Solvang i Vesthimmerlands Kommune og på plejecentrene Fässbergs og Brogårdens i Mölndals Kommune, hvor de har fulgt medarbejdere i deres daglige arbejdsdag.

Læs mere her 

21-02-2022

Vi løser fælles udfordringer på tværs af landegrænser

Sådan lød mantraet på sidste uges partnermøde i EU Interreg-projektet InnoPanTec, hvor projektpartnerne Vesthimmerlands Kommune, den svenske Kommune Mölndal og Professionshøjskolen UCN var samlet.

 

Læs mere her 

19-01-2022

Innovationsprojekt tager kampen op mod corona på lokale plejecentre i Vesthimmerland

I 2022 ser Vesthimmerlands Kommune frem mod endnu et år i innovationens tegn, hvor vi fra start januar er gået ind i et nyt EU-finansieret projekt. Projektet, ved navn InnoPanTec, sætter forskning og innovation på lokale plejecentre i højsædet.

Læs mere her