Go Vest katalog

Individuelle forløb og en håndholdt indsats har været vejen til succes for lokale virksomheder i Go Vest-projektet. Efter tre år er det lokalt forankret EU-rekrutteringsprojektet, Go Vest, nået til vejs ende, og projektet, det er kommet godt i mål. Vi har samlet alle de gode erfaringer, virksomhedsportrætter mm. i et katalog, som helt klart er et kig værd – god læselyst.

Læs kataloget her 

Projektet har i alt fået 15 udenlandske dimittender i varigt arbejde. På baggrund af projektet er der gjort mange gode erfaringer, men der er ingen om, at de individuelt tilrettelagte forløb og den håndholdte indsats for både virksomheder og kandidater har været nøglen til den store succes i Go Vest.

Go Vest blev startet med baggrund i efterspørgsel, om at flere vesthimmerlandske virksomheder havde været ved at tiltrække højtuddannet arbejdskraft, og samtidig gik mange højtuddannede, især udenlandske kandidater, ledige.

Projektet viste, at de bedste betingelser fra et match mellem kandidat og virksomhed var; kandidatens danskkunstskaber og virksomheden parathed til at tage i mod kandidaten.

Det har været et spændende forløb i samarbejde med virksomheder, kandidater og samarbejdspartnere, der har bakket godt op om projektet. Der skal fra partnerne, Vesthimmerlands Kommune, Erhverv Væksthimmerland og Jobcenter Vesthimmerlands side lyde en stor tak for det bidrag alle har lagt ind i projektet.

Go Vest-projektet var medfinansieret af EU’s Socialfond med en støtte på ca. 3 mio. kr.