Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling (NBE)

Ønsker din virksomhed at have fokus på bæredygtighed og identificere varige forbedringer i form af en øget produktivitet og konkurrencefordel?

Hvad er NBE?

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling (NBE) giver din virksomhed øget fokus på bæredygtighed og mulighed for at identificere varige forbedringer.

Netværket er et samarbejde mellem nordjyske medlemsvirksomheder, lokale erhvervscentre, Aalborg Universitet og nordjyske kommuner. Netværkets hovedformål er at skabe grøn konkurrenceevne for nordjyske virksomheder.

Alle typer af virksomheder i medlemskommunerne kan tilmelde sig netværket og få inspiration til, hvordan der med økonomiske, sociale og miljømæssige fordele kan arbejdes med bæredygtighed.

Hvad får din virksomhed ud af netværket?

Vi hjælper din virksomhed med af få fokus på bæredygtighed og finder forbedringer, som kan øge din virksomheds produktivitet og konkurrencefordele med blandt andet:

En gennemgang af produktion og produkter
Hjælp til bæredygtig forretningsudvikling
Mulighed for vidensdeling med andre virksomheder
Og meget mere!

Hvordan bliver din virksomhed en del af netværket?

NBE fokuserer på virksomheder i de nordjyske kommuner, som vil have fokus på grøn omstilling. Der er ingen krav til virksomhedens størrelse eller type.

Ønsker din virksomhed at være en del af netværket - eller vil I bare gerne høre mere -  så kan I sende os en mail: virk@vesthimmerland.dk.

LÆS MERE 

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark